al contingut a la navegació Informació de contacte

Salutació del President

Us dono la benvinguda a la benvinguda a la pàgina web de l'EMD de Baldomar, un espai interactiu i dinàmic que espera que us sigui de màxima utilitat en la vostra relació amb aquesta administració.

L'EMD de Baldomar vol aprofitar la implantació de les noves tecnologies per a donar-vos a conèixer tot tipus d'informació: del municipi, de la seva organització, del seu patrimoni, dels serveis i del que és més important de la seva gent, els seus costums i tradicions.

Continuem treballant per a convertir aquesta web i l'EMD de Baldomar en una administració àgil, transparent i accessible al ciutadà on la participació i el diàleg siguin, junt amb el foment de les noves tecnologies i l'ús de l'administració electrònia, claus de l'activitat diària dels seus habitants.

A través de cada un dels apartats que conformen aquesta web, podreu conèixer no sols la composicio, funcionament i agenda de la corporació i de l'administració local sinó també les particularitats socials, econòmiques i asociatives del municipi.

No perdeu l'ocasió de visitar-nos!  

FOTO PRESIDENT.jpg

Salutacions,

El President, Josep Galceran Sellart